DeutschEnglishDeutschDeutsch

PotatoEurope 2015

Volgens een 4-jaarlijks ritme doet PotatoEurope telkens één van de vier kernlanden van de aardappelteelt aan. Na Frankrijk, Nederland en Duitsland in de voorbije jaren is België in 2015 weer gastheer voor dit grootse openlucht aardappelevenement.

Op 2 en 3 september 2015 komt de hele aardappelketen weer aan bod in Kain, nabij Doornik. Professionele bezoekers zullen er met al hun vragen en problemen terecht kunnen bij experten op gebied van de teelt, materialen, verwerking enz.

Behalve een uitgebreide tentoonstelling waar de hele aardappelketen present tekent, blijft de demonstratie van aardappelrooiers en inschuurlijnen ook in België de grote aantrekkingspool. Het informatieaanbod zal verder vervolledigd worden met een uitgebreide proefveldpresentatie en studiesessies. 

PotatoEurope 2015, groter dan ooit, beter dan ooit!

Een uitgelezen kans voor ieder bedrijf dat zijn expertise, zijn competitiviteit of zijn dienstverlening op een brede maar professionele schaal wil promoten. Een niet te missen event voor iedereen die professioneel actief is in de aardappelketen!

Organisatie PotatoEurope

Datum Jaar Plaats Organisator
2 en 3 september 2015 Kain, België Fedagrim
september 2016 Frankrijk Arvalis
september 2017 Nederland DLG BENELUX

Organisatie